PROJEKTIPÄÄLLIKÖN PAIKKA AUKI! (Haku päättyy 15.12.2018)

Etsimme projektipäällikköä nopeasti kasvavan tilauskantamme ansiosta. Projektipäällikkönä toimit projektinjohtotehtävissä kokoluokaltaan vaihtelevissa peruskorjaushankkeissa.

Toimimme osana United Foundersia, joka on kokeneiden rakennusalan osaajien yhteenliittymä. Tavoitteenamme on kehittää yhteisömme jäsenistä laajan näkemyksen omaavia rakennusalan asiantuntijoita.

Projektipäällikkönä toimit projektinjohtotehtävissä kokoluokaltaan vaihtelevissa peruskorjaushankkeissa. Saat työssäsi tukea ja ohjausta muilta UPJ Helsinki Oy:n sekä United Founders -yhteisön asiantuntijoilta. Tehtävään valittavalta edellytämme rakennusalan vahvan tietotaidon lisäksi erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta uusien asioiden oppimiseen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, joustavan työajan sekä mahtavat työkaverit. Kyseessä on kokoaikainen työ ja vakituinen työsuhde. Palkasta sovitaan erikseen. Toivomme että voit aloittaa heti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen info@unitedfounders.fi otsikolla ”UPJ projektipäällikkö, [oma nimesi]”. Odotamme hakemustasi suurella mielenkiinnolla!

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakua on jatkettu 15.12.2018 saakka. Suosittelemme olemaan yhteydessä mahdollisimman pian!

www.unitedfounders.fi https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut/

United Founders


UPJ OY TOIMII RAKENNUTTAJAKONSULTTINA ALLIANSSIHANKKEESSA

Viime aikoina on virinnyt keskustelua rakennusalan tuottavuuden parantamisesta ja uusien ratkaisujen kehittämisestä. Yhtenä ratkaisuna julkisisissa rakennushankkeissa on nähty allianssimallin hyödyntämistä. Allianssimallissa suunnittelija, urakoitsija ja tilaaja tekevät projektin alussa yhteisen sopimuksen. Voitot tai tappiot jaetaan.

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut on käynnistänyt allianssimallilla Helsingin Uudenmaankatu 16-20:ssä rakennushankkeen. Allianssimallissa korostuvat vuorovaikutustaidot ja niiden merkitys. Päätöksenteon taustalla on avoimuus ja yhtenäinen päätöksenteko. Konkreettiset hyödyt allianssiyhteistyöstä välittyvät niin projektityöryhmälle kuin loppuasiakkaalle. Allianssiaiheen mainitsi myös pääministeri Juha Sipilä, joka tilasi selvityksen julkisen rakentamisen haasteista. Selvitysmies Erkki Virtanen tuli siihen lopputulokseen, että allianssimallin hyödyntäminen saattaisi hellpottaa julkisten rakennushankkeiden aikataulussa ja budjetissa pysymistä. Me UPJ:llä uskomme allianssimallin toimivan myös ei-julkisissa hankkeissa ja parantavan kaikenlaisen rakentamisen laatua.

Seuraa UPJ Oy:n toimintaa netissä!

Facebookissa https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut
Instagramissa https://www.instagram.com/uudenmaan.projektinjohto/
Linkedinissä https://www.linkedin.com/company/upj-oy

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TYÖPÄIVÄ

Timo Tähtivalo on UPJ:n projektipäällikkö ja vastaa useiden talonyhtiöremonttien projektinjohdosta ja valvonnasta.

Klo.8.00: Päivä alkaa työmaakokouksella kohteessa. Työmaakokouksessa käydään läpi kohteen työmaatilannetta, aikataulua, suunnitelmia sekä kustannuksia työmaaorganisaation kanssa.

Klo.10.00: Kokous päättyy ja Timo ajaa kohteesta UPJ:n toimistolle Innopoliin, Tekniikantie 12:ta. Matkallaan Timo soittaa muutamat hänelle aamun aikana tulleet puhelut. Päästyään toimistolle Timo käy sähköpostit läpi ja vastaa kiireellisimpiin. Ennen lounasta Timo ehtii aloittaa erään uuden projektin käynnistämisen.

Klo.11.00: Vatsa kurnii, joten lounasaika.

Klo.12.00: Päivä jatkuu aamun työmaakokouksen pöytäkirjan puhtaaksikirjoittamisella sekä loppujen sähköpostien läpikäymisellä ja niihin vastaamisella.

Klo.14.00: Kahvitauko kollegoiden Samin ja Janetten kanssa. Keskustelunaiheet vaihtelevat kahvipöydässä urheiluharrastuksista perheeseen, kaikesta mahdollisesta voidaan puhua.

Klo.14.30: On aika lähteä seuraavaan kohteeseen valvontakierrokselle, eli takaisin autonrattiin. Paikan päällä Timo kiertää kohteen ja toteaa kaiken olevan mallillaan. Hän ottaa kuvia kohteesta ja liittää kuvat talonyhtiön hallitukselle lähtevään valvontaraporttiin. Hän lähettää tarkastusraportin tilannekatsauksen muodossa hallitukselle. Tehtyään kierroksen Timo soittaa ja keskustelee isännöitsijän kanssa urakoitsijan esittämistä lisä- ja muutostöistä. Niistä pitäisi saada pikainen päätös, jotta työt saataisiin etenemään.

Klo.16.00: Päivä tulee täyteen ja Timo lähtee kotiinsa Hyvinkäälle. Päivästään Timo toteaa: "Normipäivä". Parasta työssä hänen mielestään on monipuoliset työtehtävät sekä yhteistyön tekeminen eri ihmisten kanssa. Uusia ihmisiä on mukava tavata ja pohtia ratkaisuja mitä monimuotoisimpiin ongelmiin.

TUTUSTU UPJ:N KÄYNNISSÄ OLEVAAN PROJEKTIIN: ASGERD SUMMELIN, IKÄÄNTYVIEN IHMISTEN ASUNNOT

Asgerd Summelinin säätiön asunnot sijaitsevat Haagassa. Asuintalo on suunniteltu ikääntyvien ihmisten käyttöön. Väestön keski-ikä nousee koko ajan, joten ikääntyville ihmisille suunniteltujen asuntojen tarve kasvaa koko ajan. Tämän kohteen korjauksessa pyritään ottamaan huomioon ikääntyneiden omat toiveet ja tarpeet. Ominaisuuksia, joita ikääntyvät ihmiset haluavat asunnoltaan ovat esteettömyys, turvallisuus, asunnon hyvä pohjasuunnittelu sekä ergonomisuus. Korjauksen tavoitteena on, että ikääntyvä ihminen pystyisi elämään mahdollisimman pitkään kotona itsenäisesti. Vuoteen 2030 mennessä tarvitaan arviolta noin miljoona esteetöntä asuntoa. UPJ on mukana projekteissa, joissa suunnitellaan ikääntyville ihmisille mitoitettuja ratkaisuja.

Pähkinänkuoressa:

Sijainti: Kylätie 16, 00320 Helsinki

Rakennus: Kerrostalo, 48 asuntoa

Projekti: Talotekninen peruskorjaus, parvekkeiden lasitus

Projektinjohto: Uudenmaan Projektinjohtopalvelut Oy, Sami Koskela

Lisätietoja kohteesta tai UPJ:stä saat soittamalla Sami Koskelalle numeroon 020 779 0011 tai vierailemalla http://www.upj.fi/etusivu

DIGITAALISET RATKAISUT PROJEKTINJOHDOSSA JA VALVONNASSA

Viime vuosien aikana rakennusala on muiden alojen mukana digitalisoitunut voimakkaasti. UPJ on ollut oman toimalansa edelläkävijä digitaalisten ratkaisujen käyttöönotossa ja kehittämisessä. UPJ:llä ollaan esimerkiksi otettu ensimmäisten joukossa käyttöön sähköinen sopimusten allekirjoitusjärjestelmä.

UPJ haluaa hyödyntää digitaalisia palveluja aina, kun se on mahdollista. Koemme, että digitaalisuus tehostaa ja nopeuttaa merkittävästi jokapäiväistä toimintaamme. Yhteistyökumppaneitamme ovat Sokkeli Oy ja heidän sähköinen Bank IT-projektipankki sekä Congrid Oy, jonka mobiiliapplikaatiota hyödynnämme mm. kohteiden laadunvalvonnassa.

TUTUSTU UPJ:N KÄYNNISSÄ OLEVAAN PROJEKTIIN: KIINTEISTÖ OY UUDENMAANKATU 16-20 HELSINGISSÄ

UPJ on aloittanut projektinjohtajana Kiinteistö Oy Uudenmaankatu 16-20:ssä. Kyseinen projekti on Uudenmaan Projektinjohtopalveluille erityisen kiinnostava useammastakin syystä. Ensinnäkin kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Punavuoressa ja rakennus on varmasti monelle tuttu vähintään ohikulkumatkalta. Kyseessä on iso peruskorjaushanke ja se pyritään tekemään, niin että rakennuksen toimijoille aiheutuu remontista mahdollisimman vähän haittaa.

Uudenmaankatu 16-20 on valmistunut vuonna 1968. Projektina on kiinteistön LVIAS-tekniikan perusparannus. Tällä hetkellä projekti on suunnittelun valmisteluvaiheessa. Me UPJ:llä olemme innoissamme tämän projektin alkamisesta ja eteenpäin viemisestä.

Pähkinänkuoressa:

Sijainti: Uudenmaankatu 16-20, 00120 Helsinki

Rakennus: Kerrostalo, valmistunut 1968

Projekti: LVIAS-tekniikan perusparannus, toimitilarakentaminen

Rakennusvaihe: Suunnittelun valmistelu

Seuraa UPJ:tä Facebookissa: https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut

UUDENMAAN PROJEKTINJOHTOPALVELUT TÄYTTÄÄ 10 VUOTTA!

UPJ Oy perustettiin vuonna 2007. Sami Koskela halusi toteuttaa visiotaan asiakaslähtöisestä projektinjohto- ja valvontapalveluita tarjoavasta yrityksestä. Edelleen UPJ:lle tärkeitä arvoja ovat syvällinen perehtyminen jokaiseen projektiin sekä asiakkaan tarpeisiin ja intohimo omaa työtä kohtaan.

Tänä vuonna UPJ Oy juhlistaa 10-vuotista taivaltaan. Pyöreitä täyttävä UPJ haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteystyökumppaneitaan, jotka ovat olleet toiminnassa mukana. Kymmeneen vuoteen on mahtunut monta hienoa hetkeä. Sen lisäksi palkintoja on tullut esimerkiksi Vuoden Putkiremontti-kilpailussa. Kunniamainontoja on mahtunut kymmeneen vuoteen kaksi, mikä on hieno saavutus yhdelle toimijalle.

Huippuhetkiä UPJ:lle ovat olleet myös erilaiset digitaalisten ratkaisujen kehittmäishankkeet. Erityisesti UPJ:n projektipäällikkö Timo Tähtivalo on ollut kehittämässä ja ottamassa käyttöön digitaalisia ratkaisuja ensimmäisten joukossa toimialalla.

Sami kertoo: ”Kymmenessä vuodessa olemme tavanneet paljon hienoja ihmisiä, niin asiakkaita, asukkaita ja yhteistyökumppaneita. Jokainen kohde ja projekti on opettanut sekä ollut meille tärkeä. Meillä on ollut onni luoda mahtavia tiimejä ja olla osana niitä. Tulevaisuudessa haluamme jatkaa samaa linjaa ja luoda yhä enemmän menestyksekkäitä tiimejä.” Kymmenessä vuodessa UPJ on vastannut lähes sadan kohteen projektinjohdosta ja valvonnasta.
 
Seuraa UPJ Oy:n toimintaa sosiaalisessa mediassa ja ole 10-vuotisjuhlallisuuksissa mukana!

Facebookissa https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut
Instagramissa https://www.instagram.com/uudenmaan.projektinjohto/
Linkedinissä https://www.linkedin.com/company/upj-oy

ASUNTO OY ULVILANTIE 10 ANSAITSI KUNNIAMAININNAN VUODEN PUTKIREMONTTI 2016-KILPALUSSA

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut vastasi projektinjohdosta ja valvonnasta kohteessa Asunto Oy Ulvilantie 10 Helsingissä. Kohde palkittiin kunniamaininnalla Vuoden putkiremontti 2016-kilpailussa. Vuoden putkiremontti-kilpailun tarkoituksena on palkita uusia tai hyväksi todettuja toimintamalleja- ja tapoja. Kriteereinä ovat mm. hanke- ja toteutussuunnitelman onnistuminen, aikataulussa pysyminen, saavutettu energiansäästö, asumishaittojen minimointi ja viestintä.

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut toivottaa onnea Asunto Oy Ulvilantie 10:lle ja haluaa kiittää kaikkia osapuolia onnistuneesta yhteistyöstä. UPJ:n toimitusjohtaja Sami Koskela: ”Kiitokset kunniamaininnasta kuuluvat koko tiimille ja ennen kaikkea hyvin sujuneelle yhteistyölle.”

Lisätietoja projektista: Sami Koskela, toimitusjohtaja, 020 779 0011, sami.koskela@upj.fi tai Timo Tähtivalo, projektipäällikkö, 020 779 0012 timo.tahtivalo@upj.fi