Ajankohtaista

Käynnissä oleva hanke: Salmisaaren liiketalon julkisivun uudistaminen

UPJ toimii projektinjohtajana ja valvojana toimisto- ja liikerakennuksen julkisivu- ja ikkunauusimishankkeessa. Vuonna 1985 valmistunut Salmisaaren Liiketalo saa uuden julkisivuverhouksen sekä uudet ikkunat Porkkalankadun puolelle.

Lue lisää »

UPJ toimii allianssissa projektiryhmän projektipäällikkönä

UPJ toimii Kouvolan Asuntojen tahtiallianssin projektipäällikkönä. KATA:ssa (Kouvolan Asuntojen tahtiallianssi) allianssin osapuolet kehittävät uuden peruskorjauskonseptin neljän peruskorjattavan kohteen aikana. Konsepti perustuu integroivaan projektiallianssiin ja tahtituotantoon. 

Lue lisää »

UPJ toimii rakennuttajakonsulttina allianssihankkeessa

Olemme innoissamme käynnistyvästä hankkeesta Uudenmaankatu 16-20:ssä ja tulevaisuudessa me UPJ:llä toivomme pääsevämme osallisiksi muihin allianssihankkeisiin.

Lue lisää »

Tutustu UPJ:n käynnissä olevaan projektiin: Asgerd Summelin, ikääntyvien ihmisten asunnot

Väestön keski-ikä nousee koko ajan, kuten myös ikääntyville ihmisille suunniteltujen asuntojen tarve.

Lue lisää »

Digitaaliset ratkaisut projektinjohdossa ja valvonnassa

Viime vuosien aikana rakennusala on muiden alojen mukana digitalisoitunut voimakkaasti. UPJ on ollut oman alansa edelläkävijä digitaalisten ratkaisujen käyttöönotossa ja kehittämisessä.

Lue lisää »

Tutustu UPJ:n käynnissä olevaan projektiin: Kiinteistö Oy Uudenmaankatu 16-20 Helsingissä

UPJ on aloittanut projektinjohtajana Kiinteistö Oy Uudenmaankatu 16-20:ssä. Kyseinen projekti on UPJ:lle erityisen kiinnostava monestakin syystä.

Lue lisää »

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut täyttää 10 vuotta!

UPJ Oy perustettiin vuonna 2007. Sami Koskela halusi toteuttaa visiotaan asiakaslähtöisestä projektinjohto- ja valvontapalveluita tarjoavasta yrityksestä.

Lue lisää »

Asunto Oy Ulvilantie 10 ansaitsi kunniamaininnan Vuoden putkiremontti 2016-kilpailussa

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut vastasi projektinjohdosta ja valvonnasta kohteessa Asunto Oy Ulvilantie 10 Helsingissä. Kohde palkittiin kunniamaininnalla Vuoden putkiremontti 2016-kilpailussa.

Lue lisää »