KÄYNNISSÄ OLEVA HANKE: SALMISAAREN LIIKETALON JULKISIVUN UUDISTAMINEN

UPJ toimii projektinjohtajana ja valvojana toimisto- ja liikerakennuksen julkisivu- ja ikkunauusimishankkeessa. Helsingin Salmisaaressa sijaitsevan Salmisaaren Liiketalon rakennustyöt ovat alkaneet marraskuussa 2021. Rakennus on valmistunut vuonna 1985 ja tässä hankkeessa rakennus saa uuden levyrakenteisen julkisivun sekä uudet ikkunat Porkkalankadun puolelle.

Urakkakilpailutuksesta ja rakennuttamistehtävistä vastasi Niko Oksa. Hankkeen rakennustöiden käynnistyttyä Markus Nevalainen siirtyi hankkeeseen projektinjohtajan ja valvojan tehtävään.

Markus kertoo: "Tähän hankkeeseen on laadittu suunnitelmat United Foundersin arkkitehti-, rakenne-, talotekniikka- ja sähkösuunnitteluyritysten kautta. Osana United Foundersia UPJ:n tehtävänä on nyt viedä hankkeen toteutusvaihe kunniakkaasti maaliin yhteistyössä urakoitsijan ja tilaajan kanssa."

Seuraa UPJ Oy:n toimintaa LinkedInissä:

UPJ OY TOIMII RAKENNUTTAJAKONSULTTINA ALLIANSSIHANKKEESSA

Viime aikoina on virinnyt keskustelua rakennusalan tuottavuuden parantamisesta ja uusien ratkaisujen kehittämisestä. Yhtenä ratkaisuna julkisisissa rakennushankkeissa on nähty allianssimallin hyödyntämistä. Allianssimallissa suunnittelija, urakoitsija ja tilaaja tekevät projektin alussa yhteisen sopimuksen. Voitot tai tappiot jaetaan.

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut on käynnistänyt allianssimallilla Helsingin Uudenmaankatu 16-20:ssä rakennushankkeen. Allianssimallissa korostuvat vuorovaikutustaidot ja niiden merkitys. Päätöksenteon taustalla on avoimuus ja yhtenäinen päätöksenteko. Konkreettiset hyödyt allianssiyhteistyöstä välittyvät niin projektityöryhmälle kuin loppuasiakkaalle. Allianssiaiheen mainitsi myös pääministeri Juha Sipilä, joka tilasi selvityksen julkisen rakentamisen haasteista. Selvitysmies Erkki Virtanen tuli siihen lopputulokseen, että allianssimallin hyödyntäminen saattaisi hellpottaa julkisten rakennushankkeiden aikataulussa ja budjetissa pysymistä. Me UPJ:llä uskomme allianssimallin toimivan myös ei-julkisissa hankkeissa ja parantavan kaikenlaisen rakentamisen laatua.

Seuraa UPJ Oy:n toimintaa netissä!

Facebookissa https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut
Instagramissa https://www.instagram.com/uudenmaan.projektinjohto/
Linkedinissä https://www.linkedin.com/company/upj-oy

TUTUSTU UPJ:N KÄYNNISSÄ OLEVAAN PROJEKTIIN: ASGERD SUMMELIN, IKÄÄNTYVIEN IHMISTEN ASUNNOT

Asgerd Summelinin säätiön asunnot sijaitsevat Haagassa. Asuintalo on suunniteltu ikääntyvien ihmisten käyttöön. Väestön keski-ikä nousee koko ajan, joten ikääntyville ihmisille suunniteltujen asuntojen tarve kasvaa koko ajan. Tämän kohteen korjauksessa pyritään ottamaan huomioon ikääntyneiden omat toiveet ja tarpeet. Ominaisuuksia, joita ikääntyvät ihmiset haluavat asunnoltaan ovat esteettömyys, turvallisuus, asunnon hyvä pohjasuunnittelu sekä ergonomisuus. Korjauksen tavoitteena on, että ikääntyvä ihminen pystyisi elämään mahdollisimman pitkään kotona itsenäisesti. Vuoteen 2030 mennessä tarvitaan arviolta noin miljoona esteetöntä asuntoa. UPJ on mukana projekteissa, joissa suunnitellaan ikääntyville ihmisille mitoitettuja ratkaisuja.

Pähkinänkuoressa:

Sijainti: Kylätie 16, 00320 Helsinki

Rakennus: Kerrostalo, 48 asuntoa

Projekti: Talotekninen peruskorjaus, parvekkeiden lasitus

Projektinjohto: Uudenmaan Projektinjohtopalvelut Oy

DIGITAALISET RATKAISUT PROJEKTINJOHDOSSA JA VALVONNASSA

Viime vuosien aikana rakennusala on muiden alojen mukana digitalisoitunut voimakkaasti. UPJ on ollut oman toimalansa edelläkävijä digitaalisten ratkaisujen käyttöönotossa ja kehittämisessä. UPJ:llä ollaan esimerkiksi otettu ensimmäisten joukossa käyttöön sähköinen sopimusten allekirjoitusjärjestelmä.

UPJ haluaa hyödyntää digitaalisia palveluja aina, kun se on mahdollista. Koemme, että digitaalisuus tehostaa ja nopeuttaa merkittävästi jokapäiväistä toimintaamme. Yhteistyökumppaneitamme ovat Sokkeli Oy ja heidän sähköinen Bank IT-projektipankki sekä Congrid Oy, jonka mobiiliapplikaatiota hyödynnämme mm. kohteiden laadunvalvonnassa.

TUTUSTU UPJ:N KÄYNNISSÄ OLEVAAN PROJEKTIIN: KIINTEISTÖ OY UUDENMAANKATU 16-20 HELSINGISSÄ

UPJ on aloittanut projektinjohtajana Kiinteistö Oy Uudenmaankatu 16-20:ssä. Kyseinen projekti on Uudenmaan Projektinjohtopalveluille erityisen kiinnostava useammastakin syystä. Ensinnäkin kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Punavuoressa ja rakennus on varmasti monelle tuttu vähintään ohikulkumatkalta. Kyseessä on iso peruskorjaushanke ja se pyritään tekemään, niin että rakennuksen toimijoille aiheutuu remontista mahdollisimman vähän haittaa.

Uudenmaankatu 16-20 on valmistunut vuonna 1968. Projektina on kiinteistön LVIAS-tekniikan perusparannus. Tällä hetkellä projekti on suunnittelun valmisteluvaiheessa. Me UPJ:llä olemme innoissamme tämän projektin alkamisesta ja eteenpäin viemisestä.

Pähkinänkuoressa:

Sijainti: Uudenmaankatu 16-20, 00120 Helsinki

Rakennus: Kerrostalo, valmistunut 1968

Projekti: LVIAS-tekniikan perusparannus, toimitilarakentaminen

Rakennusvaihe: Suunnittelun valmistelu

Seuraa UPJ:tä Facebookissa: https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut

UUDENMAAN PROJEKTINJOHTOPALVELUT TÄYTTÄÄ 10 VUOTTA!

UPJ Oy perustettiin vuonna 2007. Sami Koskela halusi toteuttaa visiotaan asiakaslähtöisestä projektinjohto- ja valvontapalveluita tarjoavasta yrityksestä. Edelleen UPJ:lle tärkeitä arvoja ovat syvällinen perehtyminen jokaiseen projektiin sekä asiakkaan tarpeisiin ja intohimo omaa työtä kohtaan.

Tänä vuonna UPJ Oy juhlistaa 10-vuotista taivaltaan. Pyöreitä täyttävä UPJ haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteystyökumppaneitaan, jotka ovat olleet toiminnassa mukana. Kymmeneen vuoteen on mahtunut monta hienoa hetkeä. Sen lisäksi palkintoja on tullut esimerkiksi Vuoden Putkiremontti-kilpailussa. Kunniamainontoja on mahtunut kymmeneen vuoteen kaksi, mikä on hieno saavutus yhdelle toimijalle.

Huippuhetkiä UPJ:lle ovat olleet myös erilaiset digitaalisten ratkaisujen kehittämishankkeet. 

Sami kertoo: ”Kymmenessä vuodessa olemme tavanneet paljon hienoja ihmisiä, niin asiakkaita, asukkaita ja yhteistyökumppaneita. Jokainen kohde ja projekti on opettanut sekä ollut meille tärkeä. Meillä on ollut onni luoda mahtavia tiimejä ja olla osana niitä. Tulevaisuudessa haluamme jatkaa samaa linjaa ja luoda yhä enemmän menestyksekkäitä tiimejä.” Kymmenessä vuodessa UPJ on vastannut lähes sadan kohteen projektinjohdosta ja valvonnasta.
 
Seuraa UPJ Oy:n toimintaa sosiaalisessa mediassa ja ole 10-vuotisjuhlallisuuksissa mukana!

Facebookissa https://www.facebook.com/uudenmaanprojektinjohtopalvelut
Instagramissa https://www.instagram.com/uudenmaan.projektinjohto/
Linkedinissä https://www.linkedin.com/company/upj-oy

ASUNTO OY ULVILANTIE 10 ANSAITSI KUNNIAMAININNAN VUODEN PUTKIREMONTTI 2016-KILPALUSSA

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut vastasi projektinjohdosta ja valvonnasta kohteessa Asunto Oy Ulvilantie 10 Helsingissä. Kohde palkittiin kunniamaininnalla Vuoden putkiremontti 2016-kilpailussa. Vuoden putkiremontti-kilpailun tarkoituksena on palkita uusia tai hyväksi todettuja toimintamalleja- ja tapoja. Kriteereinä ovat mm. hanke- ja toteutussuunnitelman onnistuminen, aikataulussa pysyminen, saavutettu energiansäästö, asumishaittojen minimointi ja viestintä.

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut toivottaa onnea Asunto Oy Ulvilantie 10:lle ja haluaa kiittää kaikkia osapuolia onnistuneesta yhteistyöstä. UPJ:n toimitusjohtaja Sami Koskela: ”Kiitokset kunniamaininnasta kuuluvat koko tiimille ja ennen kaikkea hyvin sujuneelle yhteistyölle.”