UPJ Helsinki Oy

UPJ Helsinki Oy on korkealaatuisia ja moderneja rakennuttamisen palveluita tarjoava yritys. Yrityksemme tavoitteena on rakentaa kumppanuussuhde asiakkaan kanssa. Tärkein arvomme onkin yhteistyö.  

Keskitymme kumppanuuden ja luottamuksen synnyttämiseen tilaaja-urakoitsija vastakkain asettelun sijaan.  Uskomme siihen, että rakennushanke onnistuu, kun asioista sovitaan selkeästi ja sovittuja asioita toteutetaan yhteisesti. Asiakaslupauksenamme on läpinäkyvä, sujuva ja sovitusti toteutuva rakennushanke, joka ei pääty riitelyyn.  

Hallitsemme tavanomaiset toteutusmuodot, jonka lisäksi olemme erikoistuneet yhteistoiminnallisiin toteutusmuotoihin, kuten projektiallianssiin. Yhteistoiminnallisuuden avulla hankkeissa pystytään hyödyntämään eri osapuolten osaamista ja näkökulmia tehokkaasti, joka edistää tietoon perustuvia päätöksiä. 

Tarjoamme vahvaa osaamista uusien toimintatapojen, kuten lean-rakentamisen menetelmien, hyödyntämiseen hankekohtaisesti tilaajan tavoitteet huomioiden. UPJ:ltä löytyy ainutlaatuista osaamista esimerkiksi tahtituotannon valmisteluun ja käyttöönottoon tilaajan näkökulma huomioiden. 

Tarjoamme:

  • projektinjohto-,
  • valvonta-,
  • rakennuttamispalvelut sekä
  • tahtituotantokonsultointi.

Tarjouspyyntö

Tarvitsetko ammattitaitoista projektinjohto- tai valvontatehtäviin erikoistunutta yritystä?

Ota yhteyttä